RhB modelbaan in aanbouw

RhB modelbaan in aanbouw

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]In 2018 ben ik weer begonnen met het bouwen van een modelspoorbaan.  In 2014 heb ik mijn Marklin HO modelbaan afgebroken. Dit was een modelbaan met voornamelijk Zwitsers en Oostenrijks materieel van de SBB.
Na een rustperiode van 4 jaar begon het toch weer te kribbelen. Uiteindelijk mijn lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. het bouwen van een Hom modelbaan met materieel van de Rätische bahn van de fabrikant Bemo.[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]Van deze Märklin modelbaan en het materieel heb ik diverse korte filmpjes gemaakt en op YouTube geplaatst. De film van de SBB regionaltriebwagen Rabe Flirt is zelfs meer dan 47.000 keer bekeken.[/vc_column_text][vc_separator border_width=”2″][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]Van de bouw van mijn huidige Hom modelbaan maak ik veel foto’s.
Die kunt u hier zien.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/T4KS4cnr_oE” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/Ep03tZ6DJNw” align=”center” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_facebook][/vc_column][/vc_row]

Login